Stucco Italiano logo

Marmorino Medium

– Marmorino är ett kalkbaserat marmorbruk som ger en yta med stor lyster och djup. Detta är den mest ikoniska och traditionella av de Italienska putstyperna.

Marmorino Medium Carrara är en naturlig kalk- och marmor-baserad puts som är vanligt förekommande på venetianska byggnaders yttre och inre väggar. Vår marmorino är dessutom GREEN LEED-certifierad.

Dess hårdhet och sammansättning gör den lämplig även i mycket fuktiga miljöer, som i den venetianska lagunen. Dess yta är jämn och slät med en varierande grad av glans beroende på hur mycket den har polerats. Marmorino Medium (Carrara) har en behaglig chiaroscuro-effekt på grund av hur den har applicerats, vilket ger den en känsla av djup och lyster.

Detta är en naturlig väggbeklädnad av mineralkalk för fin dekorativ yta på inre och yttre ytor. Det är mycket uppskattat för sin estetiska effekt. God belysning framhäver ytterligare skönheten i materialet genom att ljuset återspeglas i marmorkornen. Den används i många olika miljöer, såsom receptioner, kontor och villor. I badrummet är det ett alternativ till marmor och keramik. Man kan variera utseendet väldigt mycket beroende på hur man applicerar marmorinon.

Produkten är naturligt vit och kan färgsättas med vårt smarta färgsystem.

GRÖN LEED-CERTIFIERING

Denna produkt har fått ett GREEN LEED-certifikat för hållbara material, eftersom det använder återvunnet material upp till 27% av den totala vikten.

Dekorputs i kalkbaserat marmorbruk i badrum

Referensbilder