Akustikputs

Stuckbemas arbete med akustikputs gör att ljudabsorbering och design kan smälta samman.

Rundade former, noggrant utvalda kulörer och speciella strukturer – allt är möjligt med StuckBemas kompetens, teknikval och arbetsmetoder. Du kan till exempel färga akustikputsen på tak och väggar i den kulör du önskar. Skarvlösa innertak är en annan fördel med våra lösningar.

Vi ser även till att dämpa lågfrekventa ljud som buller utifrån och brummande fläktar utan att använda oss av stora luftspalter. Ljudabsorberingen blir den rätta samtidigt som bygghöjden blir mycket låg. Det sistnämnda gör att vi smidigt kan ansluta till befintliga stuckaturer.

Vi jobbar med Baswa www.baswa.ch och STO www.sto.se för att ha 2 st olika system för bästa prestanda och miljö.

🎵 ”Skapa Harmoni och vacker miljö med Baswa och STO Akustikputs – Ljudet av Perfektion!” 🎶

Välkomna till en värld av ljudets förfining och estetisk elegans med Baswa och STO Akustikputs! Produkterna vi presenterar stolt är en unik kombination av avancerad teknik och kreativ design som inte bara förbättrar akustiken utan också lyfter interiörer till nya höjder. Här är varför våra akustikputsprodukter är det ultimata valet för ditt nästa projekt när det gäller väggar och undertak:

📢 Ljudets Mästare för bättre psykiskhälsa: Baswa och STO är synonyma med akustisk excellens. Våra produkter absorberar och dämpar ljud på ett unikt sätt, skapar en behaglig och harmonisk miljö oavsett om det är i offentliga rum, kontor eller hem. Har man en skön ljudnivå så mår man som människa bättre. Höga eller störande ljud, som vi ibland inte uppfattar, är hälsovådligt.

🎨 Design och Elegans: Glöm kompromissen mellan funktion och skönhet. Vår akustikputs är inte bara en teknisk lösning utan också en designmässig framgång då de är skarvlösa för att bara verka för en bra ljudnivå utan att det syns. Med släta ytor och ett brett spektrum av färger och texturer kan du skapa utrymmen som är lika vackra som de är funktionella. Du har många olika val i funktion och design.

🎯 Anpassningsbarhet: Varje projekt är unikt, och våra produkter är utformade för att anpassas efter dina specifika behov. Välj mellan olika tjocklekar, färger och mönster för att skapa en unik estetik som kompletterar ditt designtema.

⏱️ Snabb Installation: Vår akustikputs gör inte bara underverk för ljudet, den sparar också tid. Med vår beprövade installationsprocess kan du njuta av de akustiska fördelarna snabbt och enkelt. Våra stuckatörer och putsare jobbar varje dag med att skapa

🌱 Miljövänlig Val: Vi bryr oss om vår planet. Baswa och STO akustikputs är tillverkad med fokus på hållbarhet och använder miljövänliga material som är både effektiva och skonsamma mot naturen.

💡 Innovation: Baswa och STO är pionjärer inom akustikteknologi. Vi fortsätter att driva innovation och utveckling för att erbjuda dig de senaste och mest avancerade lösningarna på marknaden.

Förena ljudets och designens världar med Baswa och STO Akustikputs. Låt oss tillsammans skapa en atmosfär av ren harmoni och estetisk njutning i varje utrymme. Kontakta oss idag för att upptäcka hur våra produkter kan transformera ditt projekt till något alldeles extraordinärt!

Besök våra webbplatser för mer information: Baswa: www.baswa.com STO: www.sto.com

Följ oss på sociala medier för att inspireras och upptäcka våra senaste projekt och innovationer. Låt ljudet av perfektion ljuda i varje hörn! 🎶🎶

 

BASWA Classic Top Akustisk absorption

StoSilent

PDF ikon
StoSilent_Setting_the_tone_in_acoustics_EN_rev01_okt2015
PDF ikon
TechnicalDataSheet_StoSilent_Board_MW_100_0208_SV_04_01
PDF ikon
StoSilent Top Finish_TDS-file121354
PDF ikon
Sto silent technical data sheet
PDF ikon
Sto silent

Baswa

PDF ikon
Baswa testdatablad