Stuckatör - montering av stuckatur

Med våra stuckaturer får ditt hem ett lyft med vackra detaljer som ger liv åt rummen. Sedan 1920 har vi skapat och monterat stuckaturer i Stockholm och vi hjälper gärna dig. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du alltid får 5-års garanti på arbetet. Kontakta oss för en gratis offert! 

Stuckatur till hem och kontor

Vi gör Sverige vackrare. Vi har specialiserat oss på att skapa både moderna och klassiska stuckaturer för olika miljöer i över 100 år. Oavsett om du är privatperson eller fastighetsägare kan vi hjälpa dig att ge liv åt dina rum. Besök vår produktsida för att se vårt utbud av gipsstuckaturer och hitta din favorit!

Kundomdömen

Undvik sprickor och synliga skarvar - anlita en stuckatör

Undvik synliga skarvar och sprickor genom att anlita en av våra 20 duktiga stuckatörer. Vi tillverkar, restaurerar och monterar stuckaturer och ger alltid garantier på arbetet. Kontakta oss så hjälper vi dig att ge karaktär till dina rum.

Montera gipsstuckatur

Vi rekommenderar alltid att anlita en stuckatör för montering av gipsstuckaturer för att undvika sprickbildning och skador på omgivande ytor. Om du ändå väljer att montera själv har vi tagit fram tre monteringsfilmer för att hjälpa dig. 

Observera att produkter som skadats på grund av felaktig montering inte kan reklameras. För att undvika skador rekommenderar vi att du alltid anlitar professionell hjälp.