Jobba på Stuckbema

Som montör på Stuckbema arbetar du i ett härligt team med en go mix av människor. Idag är det 10st montörer men vi växer så det knakar. Här erbjuds du förutom sköna kollegor en trygg arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter.
Stuckbemas lokaler finns i Rosersberg ca 3mil norr om Stockholm, härifrån sker personalmöten och hämtning av material, annars är man på plats på något av kundens pågående projekt i regionen, dock främst Stockholm men jobb runt Mälardalen förekommer.

Dina arbetsuppgifter

Som Brandskyddsmontör/Brandtätare identifierar, installerar och dokumenterar du tillsammans med kollegor passivt brandskydd i fastigheter. Ditt ansvar blir att minska brandrisk samt att brandspridningen elimineras, genom att arbeta med den senaste tekniken. Brandtätning utförs allt som oftast med FPS Brandmassa men vi utför även Brandfogning.  Kundens projekt är främst inom nybyggen men även renoveringar och underhåll av äldre fastigheter sker.

Arbeten är till exempel: brandtätning, fogning av dörrar o fönster, brandskyddsmålning, brandisolering. Ett varierande arbete som gör det möjligt för dig att utvecklas samt prova på flera olika arbetsområden.

Din profil

Kunskaper och erfarenheter om byggbranschen är meriterande samt om du jobbat inom bygg, måleri, VVS eller liknande. Ställningsutbildning, liftkort och liknande utbildningar som har tydliga kopplingar till entreprenad och byggbransch är också fördelar.
Men framförallt söker vi dig med stort säkerhetstänk och intresse för att utvecklas!
Krav:

  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort
  • Kunnig i att använda verktyg samt att kunna läsa en ritning
  • Datorvana

Skicka din ansökan till: Inge.forsberg@stuckbema.se
Vi välkomnar varmt din ansökan

Inge Forsberg

Arbetsledare
Brandskydd
0709-767357

Inge.forsberg
@stuckbema.se