Akustiktak

Stuckbema erbjuder akustiktak av högsta kvalitet för byggprojekt av alla slag. I den här texten har vi samlat information om takkonstruktionen och om byggnader och verksamheter där den gör stor nytta. Vi beskriver också hur ni som kunder gör för att anlita oss för installation av akustiktak.

Vill ni kontakta Stuckbema för akustiktak direkt?
Hör av er på telefon eller mail!

0709-76 73 59
daniel.hillman@stuckbema.se

Vad är akustiktak?

Akustiktak är specialdesignade takkonstruktioner som bidrar till att förbättra ljudmiljön i en lokal eller byggnad. Taken möjliggör reducering av eko och reflektion av ljud vilket skapar en mer behaglig inomhusmiljö. I arbetsmiljöer med akustiktak ökar ofta produktiviteten samtidigt som stressnivåer tenderar att minska.

Varför akustiktak?

I ett samhälle där allt fler människor känner stress ökar behovet av trivsamma arbets-, studie- och socialiseringsmiljöer. God akustik bidrar till just detta och det är en bidragande faktor till att allt fler verksamheter väljer att installera akustiktak. Takkonstruktionen hjälper till att minska buller och eko. Detta tenderar att förbättra både koncentration, produktivitet och kommunikation samtidigt som det reducerar just stress. En investering i Stuckbemas akustiktak är alltså en investering i människors välmående. Men inte bara det. Det är också en estetisk investering eftersom taken anpassas på ett sätt som gör att det kompletterar den specifika byggnaden/lokalens utseende.

Akustiktak för olika sammanhang

Stuckbema erbjuder akustiktak som passar en mängd olika byggnader och sammanhang. Upptäck hur våra akustiktak kan göra skillnad i just ditt projekt. Ta även en titt på vår referenssida 

Akustiktak för kontor

Ett akustiktak kan förbättra arbetsmiljön på kontor genom att minska störande ljud och eko. Med rätt akustiktak kan man bidra till en mer produktiv och trevlig arbetsplats. En miljö där anställda känner sig mindre stressade och mer fokuserade. Akustiktaken för kontor är designade för att smälta in i de flesta kontorsmiljöer och kan anpassas efter era specifika behov och önskemål.

Akustiktak för skolor

Skolor är en av de inomhusmiljöer med högst bullernivåer i hela samhället. Akustiktak är därför ett absolut nödvändigt inslag i skolmiljöer för att reducera eko och reflektion av ljud. De ger både elever och lärare möjlighet att kommunicera effektivare och fokusera bättre på sina uppgifter. Våra akustiktak för skolor är utformade för att passa in i olika typer av undervisningslokaler.

Akustiktak för offentliga inomhusmiljöer

Restauranger, pubar, teatrar och konferensrum. Det finns många offentliga miljöer där akustiktak kan göra stor nytta. Detta eftersom takkonstruktionen förbättrar ljudmiljön för alla som befinner sig i lokalen. Genom att installera akustiktak i offentliga inomhusmiljöer erbjuds en mer behaglig och positiv upplevelse för gäster och besökare. Samtidigt underlättar de för personalen som kan utföra sitt arbete mer effektivt och stressfritt. Precis som med Stuckbemas övriga akustiktak är dessa designade för att smälta in i olika miljöer.

Har ni funderingar om akustiktak för olika inomhusmiljöer?

Kontakta oss via 0709-76 73 59 eller  daniel.hillman@stuckbema.se idag! 

Stuckbemas akustiktak

Varje år vänder sig allt fler verksamheter till oss på Stuckbema för akustiktak. Vi är stolta över vår växande popularitet och över att kunna erbjuda akustiktak av högsta kvalitet till kunder och byggprojekt av varierande slag.

Funderar ni på att anlita Stuckbema för akustiktak? Då undrar ni säkert vad det är som gör oss till ett bra och tryggt val!

Yrkesstolthet och kompetens

Hos oss arbetar Nordens främsta experter inom just akustiktak. Vårt team lämnar inget arbete halvgjort utan tar vårt hantverk och vår profession på största allvar i alla lägen. Som kunder hos oss kan ni förvänta er högkvalitativt hantverk och engagemang genom hela byggprocessen. All personal ges dessutom omfattande utbildning på området. Detta bidrar till att vi kan garantera högsta standard för både akustiktak och utförande vid alla projekt.

Kommunikation och service

Kommunikation är nyckeln till alla lyckade samarbeten, och installation av akustiktak är inget undantag. På Stuckbema följer vi alltid upp så att alla inblandade är väl insatta i vad som ska ske under arbetet – såväl kund som personal. Detta bidrar till att rätt saker blir gjorda, på rätt sätt, i rätt tid och till rätt kostnad. Som kunder kan ni alltid nå oss för snabba svar på frågor och funderingar. Vår högsta prioritet är att ge bästa möjliga service och se till att er kundupplevelse är smidig och problemfri, från början till slut.

Kvalitet

Våra högkvalitativa akustiktak produceras i vår verkstad och ateljé i Roserberg, utanför Stockholm. Vi är stolta över att kunna konstruera och leverera lokala takkonstruktioner av äkta svenskt hantverk. Våra akustiktak uppfyller alla funktionella krav samtidigt som de bidrar till en vacker och unik inredning i byggnaden eller lokalen.

Vill du boka ett kostnadsfritt möte om akustiktak?
Kontakta Stuckbema redan idag!

0709-76 73 59    daniel.hillman@stuckbema.se